Vacatures

Waarom voor DEKRA kiezen?

Teamwork

Tijdens onze jaarlijkse teambuilding staat samenwerking centraal, maar ook in het dagdagelijkse staat dit thema voorop. Geweldige zaken worden nooit door 1 persoon gedaan. Ze worden gedaan door een team van mensen.

Klantenfocus

Bij DEKRA staat de klant altijd centraal. Een kans om onderscheidend te zijn is om een klant niet aan te bieden wat hij vraagt, maar wat hij nodig heeft. Met het nodige inlevingsvermogen overtreffen we de verwachtingen van onze klanten.

Autonomie

Jij kiest je eigen weg, je gaat voor resultaat.

Diversiteit

Geen dag is hetzelfde, of dat nu door je taken komt of door alle mensen waarmee jij in aanraking komt.

Jouw nieuwe collega's?

 • Anneleen Carré

  Manager Administration Non-Automotive Expertise

  Ik heb een aantal jaren geleden de sprong gewaagd om lid te worden van de “DEKRA family”, en dat heb ik me nog geen moment beklaagd!

 • Pierre Fobe

  Senior Consultant – Audit & Consulting

  Dat alles is enkel mogelijk geweest dank zij een professionele introductie in het bedrijf gepaard met een permanente opleidingsparcours, waarbij ik steeds de nodige middelen en beste werktools ter beschikking kreeg.

 • Winnie Maggen

  Teamleader Claims Services

  5 jaar geleden begon mijn avontuur binnen DEKRA als beheerder. Vanaf het eerste moment had ik het gevoel dat ik me hier thuis ging voelen. Naar mate de tijd passeerde werd mijn gevoel bevestigd!

 • Christophe Vandenput

  Manager Audit & Consulting

  “Après 7 ans en tant que coach VO pour différents clients, DEKRA m’a donné la possibilité d’évoluer dans la société comme responsable du département Audit & Consulting. DEKRA m’a ainsi offert une magnifique opportunité de valoriser mon expérience acquise tout au long de ma carrière. Un nouveau challenge, très motivant, s’offre à moi !

Opgericht 2017 werden 4 verschillende entiteiten DEKRA Belgium NV
Aantal werknemers in België 311
Aantal werknemers wereldwijd 46 000
Gemiddelde leeftijd 32

See you on the safe side!

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.


 


 

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz